Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

Να βοηθήσουμε το πάρκο να ανοίξει φτερά!

 Με αφορμή τις διαμαρτυρίες από δημοτικούς συμβούλους και ενεργούς πολίτες που είχε ως συνέπεια την διακοπή της διαδικασίας υποβολής προσφορών στους τρέχοντες διαγωνισμούς, την Τετάρτη 4/6 ,   ο πρόεδρος του ΔΣ εξέδοσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

Οι ανησυχίες και οι διαφωνίες σχετικά με τις πρωτοβουλίες που πήρε το ΔΣ, να προκηρύξει διαγωνισμούς , είναι σεβαστές , αναιρούνται όμως μόνο μέσα από θεσμοθετημένες δημοκρατικές διαδικασίες.

Στην προσπάθεια της διοίκησης να βοηθήσει το πάρκο να "ανοίξει φτερά" έγιναν και θα γίνουν λάθη.

Λάθος όμως κάνουν και ορισμένοι από τους φίλους του πάρκου που ανησυχώντας για το μέλλον, προεξοφλούν αρνητικές εξελίξεις και απαιτούν "να σταματήσει ο χρόνος εδώ και τώρα" , να μην προχωρήσει τίποτε μέχρι τον Σεπτέμβριο. 

Λάθος κάνουν οι ίδιοι φίλοι να αυτοτοποθετούνται "στην απέναντι όχθη του ποταμού" , να ορθώνουν τοίχους "από εδώ εμείς και απο εκεί, εσείς". 

Τα λάθη όμως διδάσκουν και διορθώνονται, η στασιμότητα και η ακινησία μας οδηγεί πίσω, στις πιο μαύρες ημέρες στο πάρκο. Ο δρόμος που πρέπει να βαδίσουμε είναι αυτός της συνεργασίας, της κοινής προσπάθειας.  Αυτό τον δρόμο έχουμε επιλέξει και σε αυτόν θα βαδίσουμε. 
Γιάννης Μιχαλόπουλος , Πρόεδρος του ΔΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου