Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Χελιδονίσματα ξανά την Κυριακή 6 Απριλίου

750 πήλινες χελιδονοφωλιές (!) φτιάχτηκαν στην εκδήλωση "Χελιδονίσματα 2014", που οργάνωσε η Ορνιθολογική στο Πάρκο Τρίτση την Κυριακή 23/3: Συνολικά 1200 άτομα- κυρίως γονείς με παιδιά- συμμετείχαν στα εργαστήρια κατασκευής φωλιάς για λευκοχελίδονα και  υποδέχτηκαν την άνοιξη με αυτόν τον πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο. Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν ενημερωτικό υλικό για τα χελιδόνια, οδηγίες τοποθέτησης των φωλιών και επίσης υπήρχε η δυνατότητα να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις για τα χελιδόνια και το μακρύ τους μεταναστευτικό ταξείδι στην γειτονική Αίθουσα  του ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ, στα παλιά κτίρια της Αμαλίας.
Η εκδήλωση έγινε στο παρκάκι μπροστά στο γυμναστήριο των Αγίων Αναργύρων και συνεχίζεται την Κυριακή 6 Απριλίου στον ίδιο χώρο και ώρες 11:30- 13:30, παράλληλα με τον ευρύ καθαρισμό του πάρκου από σχολικές ομάδες και εθελοντικές οργανώσεις την ίδια μέρα.
Να σημειώσουμε πως την εκδήλωση υποστήριξε ο ΑΣΔΑ- Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας, ο Δήμος Ιλίου και ο Δήμος Αγίων Αναργύρων -Καματερού, που ενημέρωσαν και τα σχολεία της περιοχής.
 
Πληροφορίες για την εκδήλωση της Κυριακής 6/4 στο 6974510976.
 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου